onsdag 6. oktober 2010

Boxing!

I går prøvde jeg en boxingtime på elixia. Tror det er den timen jeg  har blitt mest sliten av. Det gikk stort sett i ett med slag og spark. Det var kjempe gøy, vi holdt på i 90 sekunder med hver "øvelse" så byttet vi og sånn gikk hele timen. Ikke mye tid til å puste ut. Var ganske slitsomt å stå å holde puta også når det kommer harde slag og spark. Heldigvis var det ei jente der som jeg kunne danne par  med. Tror jeg hadde hatt litt problemer med å holde putene når noen av disse "kraftkara" hadde slått. 



Så nå blir det boxing neste tirsdag også. Siden jeg liker fitness fusion så godt så skal jeg prøve å komme meg på den timen på onsdager i stedet. Da går den på dagen, men baggen min er pakket klar. 

1 kommentar:

  1. Boxing er utrolig slitsomt, men skikkelig morsomt. JM og jeg gikk ofte på det før, men nå er ikke han medlem på Elixia lenger, og da har jeg ikke gått ettersom man danner par. Men kanskje jeg skulle begynne å gå igjen. Håpe på å få en partner som "funker". Hehe. Var faktisk litt vanskelig med JM, han er så høy vettu, ble veldig høye spark på meg.
    M ;)

    SvarSlett