torsdag 21. oktober 2010

Gleder meg til hytte tur!

I morgen reiser jeg på hyttetur. Det ble ganske brå bestemt egentlig. Tror det var tirsdag jeg fikk for meg at jeg skulle være med Gabrielle på hytta, siden hun er ferdig med eksamen og kommer hjem fra Bergen en stund. Så da måtte  jeg skaffe barnevakt fra lørdag til søndag siden Marius skal på konsert med noen venner. Det gikk heldigvis bra.

Gleder meg veldig til å komme litt bort fra alt maset. Gå en tur i fjellet og få servert middag av mammaen til Gabrielle. Gruer meg litt til å være borte fra Joakim en hel helg. Det har jeg ikke vært før, men vi har sikkert godt av det begge to. Da får han litt mer tid sammen med pappaen sin alene.

Dagen i dag har gått med til å gjøre klart alt. Vasket klær og handlet inn mat. Vi var på sentret for å kjøpe en bag til Joakim og jeg fant en kjempe søt krokodille bag som jeg ville kjøpe. Marius mente den var litt liten så vi kjøpte en svart Bjørn Borg bag som var litt større. Nå angrer jeg. Jeg ville jo ha den søte krokodille baggen. Mulig jeg reiser ut i kveld å bytter, det er jo nattåpent.

I morgen skal jeg bare pakke ferdig så drar jeg! :)

2 kommentarer:

  1. Åh! Dere heldigriser altså! Hørtes hyggelig ut! Kos dere masse! Og kjør på med krokodillebag! Den er sikkert tøff!

    Så fort tingene dine dumper ned i postkassen, kaster jeg meg på første buss hjem til Østlandet! :) Så da er det min tur til å se dere igjen! :)

    SvarSlett
  2. Jeg har vært å bytta!:) Er fornøyd nå.

    Gleder meg til å se deg igjen. Og til stemplene kommer. De så veldig bra ut!

    SvarSlett