lørdag 16. oktober 2010

Bursdag, maraton og lite søvn!

Hei alle sammen! Nå er jeg tilbake foran skjermen og det har skjedd litt her siden sist. Joakim har vært syk hele uka, medisinen hans gjør han nok ganske våken så Joakim sover lite om natten. Jeg har vel sovet mellom tre og fem timer i døgnet denne uken og kjenner at kaffe ikke lenger hjelper på morningen.

Over på noe hyggeligere. Joakim har lært seg å sette seg opp selv. Nå vil han bare sitte hele tiden. Hvis jeg legger han på ryggen så ruller han over på magen og setter seg opp.

Jeg vil ikke sove, mamma. Bare sitte.

Joakim blir så fort stor...

____________

I går hadde broren til Marius bursdag. Så da ble det en liten feiring hos de i går kveld. De har jacuzzie og den fikk jeg prøve i går. Når det er minus to grader ute er det godt å sitte oppi her. 40 grader i vannet og rødvin. Herlig!

Jeg og Birgit i jacuzzien!

_____________

I dag fristet det ikke veldig å stå opp! Søvnen min er byttet ut med å gå oppe å bære Joakim. Marius fikk likevel pushet meg opp av sengen og ned på Elixia. Det var jo sal-maraton i dag. Før maratonet gikk jeg 40 min på ellipse, ca 500 kcal.
Første timen var fitness fusion, denne er jeg godt kjent med. Så var det en danstime med Therese Cleve. Her fikk jeg litt mer problemer. Når jeg endelig fikk til trinnene så skulle vi ha med armer og da ble det bare tull. Jeg avsluttet med zumba og det gikk mye bedre en forje gang jeg prøvde. Det var i sommer og det var deilig å merke at kondisjonen er blitt bedre. Zumba er en kjempe morsom time med masse bra musikk.  

2 kommentarer:

  1. Jeg tar virkelig av meg hatten for deg Marlin. Så lite søvn og alikevel orke all treningen. Håper småtten snart blir bra så han sover om natta igjen. Klem

    SvarSlett
  2. Det håper jeg også! Det er på treningen jeg henter energien til å holde ut hele dagen! :)

    SvarSlett