søndag 4. juli 2010

04.07.2010

Neste uke har jeg planer om å være super god til å trene. Jeg var på elixia i dag og etter treningen gikk jeg på vekta. Var helt sikker på at jeg hadde gått ned en kilo til. Gikk mange timer hjemme før jeg tenkte meg litt om å skjønte at jeg faktisk ikke hadde gjort det. Hehe... Jeg har ikke gått ned mer enn den en og en halve kiloen jeg hadde gått ned når jeg veide meg sist.

Har heldigvis blitt veldig gira på å trene nå da. Hadde jeg aldri trodd at jeg skulle bli. Å etter at jeg fikk satt opp et program denne uken så kan jeg jo dra å trene når som helst. Da gjør det faktisk ikke noe om jeg ikke kommer meg opp om morningen til saltrening. (selv om ikke det har vært problemet siste uka.)En uke igjen og Marius begynner ferie. Vi har ikke bestemt oss for hva vi skal enda. Tar det litt på sparket. Vi har tenkt litt på å kjøre nedover til Danmark, med noen stopp i Sverige. Også blir det nok noen dager på hytta på Søndreland og kanskje på hytta på Rømskog. Jeg har mest lyst til å dra til syden, men Marius er ikke noe særlig glad i å reise dit. Så vi får se hva det blir til...

Joakim var 4 mnd i går, så vi skal på kontroll igjen i morgen. Blir spennende å se hvor mye han har vokst.2 kommentarer:

 1. Du er superflink som trener.
  Ofte opplever man at man står stille på vekta, eller til og med går opp, når man har kommet skikkelig igang med trening fordi fett blir byttet ut med muskler, som er tyngre. Jeg bruker ofte målebånd i tillegg til personvekt. Da ser man at man blir smalere av treningen selv om det ikke er så stor forskjell på vekta.

  Må sette inn støtet igjen selv jeg nå. Har vært veldig dårlig til å trene de siste ukene.

  M ;)

  SvarSlett
 2. Kanskje jeg skal måle litt ja. Det var lurt!
  Synes det virker som du er veldig flink til å trene jeg. Du ser veldig bra ut nå:)

  SvarSlett