onsdag 14. april 2010

Skal ikke sove!

I natt våkna Joakim kvart over tre, halv fem, halv sju og tilslutt stod vi opp halv åtte. Siden da har han vært våken. Han spiser, raper og bæsjer. Virker som alt er bra, man vil ikke sove igjen! Nå ligger han i senga å bare titter. Godt at han ble litt rolig, skulle bare koses i stad. (Veldig koselig det også da, for all del.) Så fort jeg la han fra meg var det sutring! Da er jeg så svak å bare løfter opp igjen.

Nå har jeg satt meg ut i sola. Jeg som egentlig skulle ha gjort så mye i dag. Noe jeg har planer om hver dag, men aldri får gjort. Selv de dagene han sover litt utover mårningen og på formiddagen får jeg liksom ikke tid. Jeg trodde ikke at det skulle bli så hektisk, trodde babyer skulle sove mer på dagen. At jeg fikk litt alene tid til meg selv, men også god tid til å rydde og holde på hjemme. Men det har til og med hvert dager hvor jeg går i pysjbuksa uten sminke når Marius kommer hjem. Og når han kommer inn døra har Joakim stortsett akkurat sovnet, eller holder på å sovne. Sover gjerne et par, tre timer da før han vil ha mat igjen. Det tar gjerne ikke lange tiden før han sovner igjen etter spising. Så på kvelden er han i grunn en meget behagelig baby. Eller hvis jeg tar han med ut, selvfølgelig. Når vi triller i Lillestrøm eller uten å trille også faktisk. (Er glad i vogna). Der kan jeg sitte i fred i flere timer å drikke kaffe. Noen ganger så lenge at jeg blir litt bekymra for at han ikke skal våkne å være sulten snart. Men det er jo tullete å bekymre seg over, for han sier ifra når han er sulten ja, og da skal han gjerne ha mat med en gang!

Nå kan vi se at Joakim smiler:) Ordentlig smil ikke bare sånn ligge å trykke smil. hehe.. Har ikke fått tatt bilde av det enda, men gleder meg til å legge det ut. Han er så søt da:) Han har foresten sovnet nå, var inne å titta. Men så er jo pappa ferdig på jobb om en time så da er det på tide å bli englebarn igjen:)

På fredag skal vi på 6 ukers kontroll, for han er faktisk 6 uker i dag:) Gleder meg til å veie og måle han. Se hvor stor han har blitt. Skal på barselgruppe etter kontrollen, det er litt mer bobb bobb... men skal gi det en sjanse. Så får dere høre hvordan det har gått til helga!

Ha en fin dag videre!

2 kommentarer:

 1. Sover han bare 1 gang om dagen?
  Sover han inne eller ute? Oliver sover myye lenger ute enn inne så han sover aldri inne;p (så lenge det ikke er kaldere enn ti minus..)

  Der jeg bodde før var det litt vanskelig å ha han ute i starten så da satte jeg bare vogna inne på soverommet mitt med vinduet helt oppe,det funket like bra;)

  Lykke til på 6 ukers kontroll;)

  Og kos deg på barseltreff!;) Min barselgruppe er veldig fin,er mye bedre enn jeg trodde.

  SvarSlett
 2. han har ikke vært så våken før som det han har vært i dag. Ute sover han mye lenger. Da kan han sove i tre, fire timer. Inne så er det fra en halvtime av gangen til nesten tre. I dag har han bare sovet en gang, da sov han bare to timer. Vi finner vel en rytme etterhvert.

  SvarSlett