torsdag 6. mai 2010

Hektisk! å ja..

Da rundet vi akkurat midnatt. Har nesten akkurat kommet hjem fra øving, for andre kveld denna uka. På lørdag er det Martins Awards og jeg skal opptre. Ikke alene altså, vi er fire stk sammen. Kan vel røpe hvem vi skal være for nå er det så mange som vet det uansett. Jeg, Nina, Hilde og Annahit skal være jentene i Moulin Rouge og vi skal opptre med lady marmalade på scenen. Jeg skal være Maja og har antrekket ganske klart nå, mangler bare løs vipper som jeg kan handle på fredag. Også skal jeg ha en pisk når jeg gjør solo verstet mitt, men tror vi får lånt det av noen ride jenter! Gleder meg kjempe masse:) Vet om flere andre som skal opptre med sine kjendiser også, så det blir nok kjempe gøy!
Det blir føste gangen jeg og Marius skal ordentlig ut sammen. (Etter at vi fikk Joakim da.) For de timene i påsken teller ikke, da ble det bare et par øl for vi skulle han Joakim på natta. Men nå skal svigers ha han til søndag. Så nå skal vi kose oss ute lenger og få sovet noen timer før vi henter han igjen. Gleder meg nesten mest til å slippe å stå opp om natta. Men når jeg tenker over det så er vi vel kanskje ikke hjemme før den tiden han bruker å våkne på.
Som sagt er det en litt hektisk uke. Var ute på dagen i går og i dag for å kjøpe kostmer til meg og Marius. Skal øve igjen med Nina på dagen i morgen for hun har ikke fått vært med på kvelds øvingene siden hun jobber på Fratelli. Vi øvde på dagen på tirsdag også før shoppingen. (er så sinnsykt støl i låra av dissa "movesene" nå.) Må innom jobben i morgen også for å style to parykker. Og fredag skal jeg trille med jentene i barselgruppa. Ned til Lillestrøm og opp igjen. Mulig jeg må bli igjen å "handle noe" og ta en buss opp. skal jeg klare å danse på lørdag. Kjenner at det tar på kroppen, all denna "shakinga".
Skulle gjort tusen andre ting også, men det får bli til uka.
Nå skal jeg se reprisen av paradise hotel før jeg legger meg.
Håper dere har hatt en fin uke så langt.
Blogger med "look alike" bilder på søndag!
Mulig dere hører fra meg før det hvis jeg rekker det.
*Pust*

2 kommentarer:

  1. Vi gleder oss veldig til å være barnepassere.

    SvarSlett
  2. Tror jammen vi skal ta oss en tur til Martins på lørdan' he he he ....dette høres veldig morsomt ut:-)

    SvarSlett