torsdag 27. mai 2010

10 grep - for en ny hverdag!

1. Kjøp et magasin du vanligvis ikke leser, men som du tror kan interessere deg. Det gir deg spennende nye ideer.


2. Hør på radio istedenfor på iPoden din og velg gjerne kanaler du vanligvis ikke hører på. Du får høre annerledes musikk og oppdateringer på nye temaer.

3. Kjøp pumps med dyremønster, og bruk dem til de vanlige klærne dine - enten stilen din er avslappet, konservativ eller sexy. Tilpass antrekket ditt til de nye skoene,med et matchende skjerf eller smykke.

4. Sett opp laptopen i et nytt rom. Hvis du vanligvis bruker den på soverommet, ta den inn på kjøkkenet. En forandring i atmosfæren rundt deg vil endre måten du jobber på.

5. Ommøbler leiligheten din, og fresh opp med nye gardiner og puter i vårlige farger. Kanskje det er på tide å bytte ut veggbildene også?

6. Spis lunsj på et nytt sted hver dag i neste uke. Det kan være på kontoret til en kollega, på en kafè eller på en benk i parken.

7. Spør din kjære om å gi den en annen massasje enn den vanlige på skuldrene. Hva med beina, hodebunnen, hendene eller armene? Mmm...

8. Be om en gratis prøvetime med instruktør på et treningsstudio, for å få forslag til hvordan du kan endre noen av de vanlige treningsrutinene dine.


9. Kjøp en matvare du aldri har brukt før, som søtpotet, pastinakk eller artisjokk, og finn en oppskrift der du får brukt for denne matvaren.


10. Prøv å kom deg til et sted du pleide å være på for mange år siden, men som du har sluttet å reise til. Dra der i løpet av uka - det kan gi deg en hyggelig tur tilbake i minnenes dal.

HENTET FRA COSMO


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar