torsdag 1. september 2011

HAIR TALK

I dag har jeg vært på kurs på Ruhs i Oslo. Har blitt kurset i en ny type extensions, nemlig Hair Talk.

En av de største fordelene med Hair Talk er den unike hår kvaliteten. Hair Talk er laget av 100 % ekte indisk remy hår spesielt utvalgt til det nordeuropeiske markedet.
Hair Talk extensions kommer i 21 fantastiske fargenyanser og 4 forskjellige lengder.


Hair Talk har også en helt egen produktserie. I salongen jeg jobber vil alle produktene, pluss børste, følge med første gang du setter på extensions. Hvis du ikke vil bruke de tilpassede produktene kan vi heller ikke gi noen garanti på hårets holdbarhet. Så det er viktig å bruke disse.

Håret kommer i tresser og er 3 cm brede. Tressene har lim på den ene siden av basen, og de festes mot hverandre som en sandwich med en tynn passe av ditt eget hår mellom. Tett inntil hodbunnen og så flatt at det ikke kjennes.
Håret kan brukes opptil et helt år, avhengig av hvor godt du tar vare på det. Det er anbefalt en service på det hver 6-8 uke ca. Da tar vi det ut for deg og strammer det opp igjen.


Tlf: 911 68 088


1 kommentar:

  1. Jeg kunne så innmari ønske at jeg hadde råd til dette!! Håret mitt blir aldri langt av seg selv. Hver gang jeg begynner å få littegranne lengde på det må jeg klippe meg, fordi det er slitt i tuppene. Jeg kurer og steller og klipper tuppene ganske ofte, men neida.

    Får satse på at økonomien tillater meg slik luksus når jeg er ferdig som student og har begynt i fast jobb ;)

    SvarSlett