tirsdag 4. januar 2011

Joakim 10 mnd ♥

I går ble gullgutten min 10 mnd. snart ett år.

♥ Vekt: 9550gram.                    ♥ Lengde: 78cm.

Joakim har begynt å slippe seg. Noen dager når han står å holder seg i bordet eller sofaen så virker det som han glemmer seg litt og slipper opp. Første gang han gjorde det stod jeg og Marius rundt og tenkte, bare ikke dett nå. Men det gikk bra, han tok tak i sofaen igjen og satt seg pent ned. Gud, så stolt man blir som mor. Av sånne små ting.
Siste mnd har Joakim fått smake på flere ting, og spiser nå mye av det vi spiser. Han synes mariekjeks er godt, og dere så kanskje bilde fra julaften med sjokoladen i munnen. Vi prøver å gi han for eksempel kylling når vi har det til middag, og laks, ris, poteter og grønnsaker. Men det må moses godt for Joakim har fortsatt bare to tenner. Og de er nede. Nå er det over tre mnd siden de kom, og vi lurer på når resten har tenkt til å sprette frem.
Joakim er en kjempe snill gutt, og vi koser oss masse sammen. Leker og tuller. Deilig at det er blitt litt mildere ute, så vi ikke må sitte inne hele dagen. På søndag var vi i Marikollen sammen med mamma og pappa og aket. Det synes Joakim var kjempe gøy, også er han så glad i andre barn. Ser rundt seg heletiden. Nysgjering!

Så stor er jeg....
Og så søt...

1 kommentar: