tirsdag 17. januar 2012

Mobilblogg: fra sofaen

Ja, her sitter jeg. Og jeg har planer om å sitte helt i ro til jeg skal hoppe i seng. Rettelse, til jeg må dra den vonde kroppen min i seng. Har i dag vondt i muskler jeg ikke var klar over at jeg hadde. Også sies det at den andre dagen etter ordentlig trening er verst. Gruer meg nå til i morgen. Jeg trenger vel egentlig ikke å skrive at jeg droppet yogaen i dag. Da jeg skulle opp av sengen når Joakim våknet i natt, var jeg redd kroppen ikke skulle ta meg inn på rommet hans. Jeg en helt sikker på at ikke ett eneste menneske før meg har vært så støl. Noensinne!!! Kan du tenke deg hvordan jeg har det da? Jeg kom meg selvfølgelig på jobb, men jeg skal love deg at alt jeg mistet på gulvet i dag, det ble liggende.
Hvordan var det med trening når man var så støl igjen? Skal man vente med å trene til man føler at kroppen orker å bevege seg litt igjen, eller skal man forsiktig prøve å løpe det av seg? Hjelp meg her!

On the good side, å sitte i ro er ikke så ille når februar nr til Costume har kommet.

4 kommentarer:

 1. Anbefaler deg å prøve å gå rolig tur eller noe til du orker å trene skikkelig igjen. Hard styrketrening er ikke noe vits i, men kondisjon kan myke opp litt.

  Kan også trøste deg med at det med at andre dagen er verst ikke alltid stemmer. Kanskje er du bedre i morgen enn i dag!?

  M ;)

  SvarSlett
 2. Jeg har hørt at man blir støl av den grunn at små muskelfibre i musklene dine ryker, siden de ikke er vant til og bli brukt, og at man burde unngå hard trening når du er støl fordi disse muskelfibrene bygger seg opp igjen.
  Det er noe jeg har lest, og kan godt være at jeg tar helt feil, men inni hodet mitt høres dette logisk ut!

  SvarSlett
 3. Takk for svar jenter! :) Føler meg bedre i dag.

  SvarSlett