mandag 16. januar 2012

Fit again

Er så super klar for å finne tilbake god formen og stramme opp litt igjen. I dag prøvde jeg ut en ny gruppetime på Elxia. Er bare helt ødelagt i kroppen nå. Hadde maxpuls på 200, mens gjennomsnitt pulsen lå på 180. Gruppetimen heter, 500 kal. Jeg forbrandt 375 :)
 
Hvis jeg klarer å gå i morgen blir det yoga!
 
 
 
 
Dette er 500 kcal:
• 30 minutters gruppetime
• Forbrenning i fokus
• Effektiv, eksplosiv og utfordrende!
• Ideelt for deg med mål om å ta av noen kilo!
• Du former og får en sterkere kropp

Nyheten 500 KCAL er en 30 minutters gruppetime som først og fremst har fokus på forbrenning. Her er det om å gjøre å presse seg til det ytterste, forbrenne kalorier og bli kvitt de overflødige kiloene!

Timen er ekstremt effektiv og du har muligheten til å forbrenne hele 500 kcal på bare en halvtime! Du må utfordre seg fysisk og gå ut av komfortsonen din for å nå ditt personlige treningsmål. Energisk musikk og motiverte instruktører vil pushe deg fra start til slutt – alt for å hjelpe deg med å nå ditt mål!
De store muskelgruppene i kroppen er kilden til god forbrenning. Derfor er det disse musklene som har hovedfokuset. Timen er full av eksplosive og utfordrende øvelser, både med og uten utstyr, samt intervalltrening med maks intensivitet.

500 Kcal er en ideell gruppetime for deg som vil trene hardt, effektivt, konsentrert og som ønsker å forbrenne kalorier!
 
 

1 kommentar: