søndag 26. desember 2010

Julaften!

Jeg elsker jul og julaften! For første gang skulle jeg feire julaften uten mamma og pappa. Men jeg tok med meg Marius og Joakim hjem på lillejulaften. Vi hadde kalkun middag, og koste oss med film, spill og rødvin. Tok kvelden sånn rundt midnatt og sto opp når Joakim våknet i åttetiden på julemorgen. Da var alle julestrømpene fylt opp og i den bitte lille strømpa til Joakim lå den en liten eventyrsjokolade og en eske med rosiner.

 Mmmm.. Dette var godt!

Juletre hos svigers. Mye under her til Joakim!
 Vår første jul sammen
Papir og bånd er like gøy.

Julekvelden var vi hos svigers. Joakim var så flink og satt rolig med bordet når vi spiste. Han fikk potet, pølse og medisterkake. Vi pakket opp pakke etter pakke med klær og leker. Joakim fikk masse fint! Overtrøtt sovnet han i halv åtte tiden. Jeg trodde han skulle sove en stund før han våknet, men halv ti satt han oppe i stua med oss igjen. Det er jo bare julaften en gang i året. Vi så på litt leker og kosa oss litt i sofaen. Når vi kom hjem tok det ikke lang tid før en liten prins sov søtt mellom mamma og pappa!

1 kommentar:

  1. Håper ikke du tok skrekken av våre "juletradisjoner". Det var en veldig hyggelig julaften for vår del. Det blir spennende med Joakim på hytta i romjula. Klem

    SvarSlett